april 2010

London Calling


Sko: Converse
Skinnjakke: H&M
Kjole: DIY av skjerf

Det var så utrolig varmt i konfirmasjonen i Tyskland, så vi gikk for å skifte. Jeg hadde pakket lite, derfor ikke en ekstra kjole med. Derfor ble det å surre det store, runde skjerfet mitt rundt meg, og feste det med en sikkerhetsnål og et belte. Det ble ganske kult faktisk, spesielt ryggen.

I går ble jeg 18 år, og jeg besto oppkjøringen, så nå har jeg lappen! Love it! Ble ut på byen for å feire i går med noen venninner.
Og i dag reiser jeg til London i 5 dager, gleder meg så utrolig mye, og det skal bli myye shopping! Skal prøve å oppdatere litt der nede. Så stay tuned!

/Helene/

Phantasialand


Bluse, Skinnjakke: H&M
Sko: Converse
Shorts: Cubus DIY
Smykke: Gina Tricot

Bilde fra lørdagen da vi var i Phantasialand, kjempestor fornøyelsespark. Glemte å ta bilder da jeg var inne, så her er det noen fra da vi gikk.


/Helene/

Travelling outfit

Skjorte: Zara
Sko: Converse
Genser: Gina Tricot
Skinnjakke: H&M

Joda, jeg kom meg til Tyskland, ingen venting ble det heller. Hadde en kjempefin langhelg i konfirmasjon og Phantasialand. Selfølgelig var det utrolig herlig at det var rundt 30 grader også.

Nå er det bare 2 dager til je blir 18, og jeg blir glad for gratulasjoner :)

/Helene/

It can´t be blank


Shorts, Skjerf, Boots: H&M
Genser, Ransel: Gina Tricot
Blazer: Zara

I forrige uke var det varmt ute og denne uka er det så kaldt igjen at jeg gikk med ull fra topp til tå.
Ser dårlig ut med å komme meg til Tyskland i helgen, utrolig kjedelig! Og dersom jeg ikke kommer meg til London neste helg kommer jeg til å benytte hele helgen på å grine! Har gleda meg i all evighet!

/Helene/

Just thougt I look in and say hello!En helt vanlig dag på skolen...nei.

/Helene/

So glad it´s almost summer

Mandag:Skjorte: Zara
Boots, Skinnjakke: H&M
Veske, Genser: Gina Tricot
Skjørt: Bik Bok

Nå er det bare 16 dager til jeg blir 18 år. Og 17 dager til LONDON. Og før den tid skal jeg til Tyskland også. For en fantastisk måned.

/Helene/

HELENEANDSUSANNE.BLOGSPOT.COMSjekk ut bloggen som jeg har startet opp sammen med Susanne. Det er midt i startfasen, så gi den en sjangs. Det blir om våres stil, blandt annet kommer dere til å få vite litt om design jobben vi har fått. Dere kan gå inn HER.

Kommer jeg til å beholde denne, så ser jeg hvordan det går.

/Helene/

SaturdaySkjorte, Boots: H&M
Blazer: Zara
Hatt, Shorts: Bik Bok
Ransel: Gina Tricot

Var på cafe med Sandra og Lisa i går før det var videre til møte angående den nye design jobben.

Senere var det Babyshower som jeg, Sandra og Lisa hadde planlagt for Kamilla. Kjempekos, og hun fikk utrolig mange gaver.
/Helene/

Blue shirt

Bluse, Boots: H&M
Blazer: Zara
Hatt, Skjørt: Bik Bok
Smykke, Skjerf: Gina Tricot

Jeg holder på å starte opp en blogg sammen med Susanne, og er veldig i tvil om jeg skal beholde denne i tillegg. Det blir jo det sammen liksom, bare at det blir mer oppdateringer i og med at det er to personer. Hva syntes dere?

/Helene/

New in...

Fikk brukt et gavekort jeg fikk til jul, men klarte å svi av litt selv også. Det ble brukt på nye sko, som er utrolig nydelige, en helt enkel hvis skjorte og en blå, gjennomsiktig skjorte. Alt fra H&M.

/Helene/

Military green!


Blazer, Skjorte: Zara
T-shirt, Veske: Gina Tricot
Skjørt, Hatt: Bik Bok
Belte: Mammas gamle

Gikk inni klesskapet til mamma i dag og fant dette grønne, semska belte. Syntes det var dritkult!

/Helene/

Birthday wishlistNå blir jeg snart 18 år og gleder meg som en liten unge. Disse sandalene fra Acne hadde vært en drøm å fått i bursdagsgave. Tenk å valse rundt i de i sommer.

/Helene/