mai 2011

MY ROOMIE

Roomien min sitt antrekk fra lørdagen...

/Helene/

RED LIPS

Skjørt: Camden Market
Jakke: H&M
Belte: Mammas gamle
Smykke: Bik Bok
Wedges: Bianco

Var ute på byen en tur i går kveld med Susanne og noen fra klassen++. Slapp heldigvis unna med fint vær, for i dag har det ikke gjort annet enn å regne.

Har nettopp hatt en utrolig herlig treningsøkt, så nå skal jeg lage lakseruller til middag.

/Helene/

DINNERTIMERøkt laks og feta salat. Yummi

/Helene/

BACK FROM ABSENCEDa var russetiden ferdig! Har ikke hatt med meg speilrefleksen når jeg har vært ute på russefyll, ergo ikke så mye blogging. Eller, jeg har et bilde fra når jeg og Susanne lagte brødsko.Har hatt det utrolig gøy! Men nå skal jeg prøve å bli bedre.

I løpet av mitt fravær har jeg også tatt ny tattovering, skal vise den når den har grodd skikkelig.

/Helene/

UPDATE

Woopsi, der var det plutselig gått en god stund siden jeg har blogget. Mest på grunn av russetid, altså ingen andre antrekk enn den røde buksen.

Siden sist har jeg hatt en fantastisk russetid/påskeferie hjemme i Stavanger, hatt hurtigsømtest i å sy jakke på skolen, jeg har blitt 19 år, og feiret med en jentetur til Oslo på FANTASTISK bra Lykke Li-konsert, hun er helt utrolig live! Jeg har og vært forskjølet i en uke, og satser på å bli bedre til helgen når det er Landstreff i Kongeparken, GLEDER MEG. (Flott for meg å stille opp med hang-over i konfirmasjonen til lillesøster på søndag etter to dagers festing...)

/Helene/