juni 2010

Sommerkos!Utrolig herlig med sommerferie nå! Møtte Susanne og Ingeborg i byen i går, og siden alle caféene som ligger i solens sikte var stappfulle, kjøpte vi med oss noe å drikke og spise fra Waynes coffee og satte oss ved et gress i byen. Herlig at det går ann nå!

I dag ble det sushi med Sandra og prøvekjøring av den nye røde bilen våres!

/Helene/

Waves...


Prøvde å bølge håret mitt i går, men på bildet har de forsvunnet litt.
I morgen er siste skoledag, og det skal bli utrolig herlig med ferie, selvom jeg skal jobbe for det meste.

De to siste bildene slenger jeg med fra hytteturen til Lyngdal som jeg nettopp var på. Hadde det utrolig gøy!! To dager med sol, god mat, drikke, musikk og ikke minst gode venner!

/Helene/

EthnicJeg bruker aldri øredobber, kun om sommeren. Tror det har noe med at jeg syntest det er så mye finere når man har gyllen hud. Kjøpte meg hvertfall noen nye fra H&M. De var litt tunge, så jeg merket godt at den var en stund siden jeg hadde brukt noe.

/Helene/

Contrast

Skjørt: Camden Market
Boots: Gardenia
Denim vest, Topp: Bik Bok
Skjorte: Gina Tricot

Ble litt kontrast i antrekket i dag, det søte og det litt mer røffe.
Hadde første dag på skolen i dag etter streiken, ikke gøy! Sitter å koser meg med The Hills, The City og bringebær nå.

/Helene/

Monday isn´t always the worst day of the week...

Mandager har som vane til å være den slitsomme dagen i uka, døgnet er snudd om, og plikter begynner igjen. Men når jeg har fri fra skolen og det er fint vær er ikke sengen det første jeg tenker på om kvelden. Møtte Susanne og Ingeborg i byen for å spise sushi og drikke vin. Etterpå bar det videre på uteservering mens sola var på vei ned. Endte opp i den fine leiligheten til Ingeborg, berusa, danset vi i sofaen etter 90 tallsmusikk som Vengaboys og Spice Girls. Og om vi lo...

Legg merke til at jeg har fått farge på den bleke kroppen min.../Helene/

Idyll

Det var meldt strålende vær på hytta på søndag, så jeg, Sandra og Heidi tok turen opp dit for å sole oss. På kvellinga grillet vi og fyrte opp bålet. Dagen derpå var det enda varmere, men da var det jobb som kalte. Jeg har til og med fått skille, det er ikke vanlig for meg å få i Norge, så stolt!

/Helene/

SommerkosMiriam hadde reke, krabbe og vinkveld med jentene på lørdag. Utrolig koselig!


Topp: Monki

/Helene/

Cropped

Cropped topp: Bik Bok
Shorts DIY: Cubus
Boots: Gardenia
Solbriller: Ray Ban
Cardigan: Urban Outfitters

Har hatt en utrolig fin helg, og pga streiken regner jeg søndag og mandag også med som helg. Derfor er jeg litt sen med å legge ut antrekket fra lørdag. Hadde på meg den nye toppen jeg kjøpte i forrige uke. Tok turen ned på Tanangerdagene sammen med venninene.

Jeg skal legge ut bilder fra helgen senere...

/Helene/