juni 2011

BARBEQUEÅå, som jeg elsker sommeren! I dag ble det soling og grilling på balkongen med to venninner.

/Helene/

SUMMER HOLIDAYSGenser, Hatt: Bik Bok
Boots: Dna
Smykke: H&M
Solbriller: Ray Ban Pilot

I dag er det endelig sommerferie for meg også. Har vært kjempefint vær i dag, så ble lunsj på café med Susanne og Mari, etterfulgt av tanning på balkongen.

Sydde en "skinn"-topp i går kveld/natt, er veldig fornøyd med den og syntes den er pretty awesome. Skal få lagt ut bilde av den så fort jeg har noen som kan ta bilde. Susanne, roomien min, reiste hjem til Stavanger i noen dager, så jeg kan ikke utnytte henne, hehe.

Jeg blir værende i Arendal frem til Hove er ferdig, GLEDER MEG! Såå, skal jeg tilbringe resten av ferien hjemme i Stavanger, håper så inderlig at det blir en hopp-på-tur til syden!

/Helene/

RED WAIST

Skjorte: DIY
Skjørt: Thailand
Wedges: Bianco
Belte: Monki

Glemte å poste dette antrekket fra forrige uke, bedre sent enn aldri.

Nå blir det en tur på trening, før det blir en tur ut på byen i kveld...

Ha en fortsatt fin helg!

/Helene/

BY HELENE: KJOLE MED CHIFFONSKJØRT

Fikk ikke tatt noen bedre bilder av den avsluttende oppgaven min på skolen, so this will do...

Fikk som sagt 62 timer på å lage denne kjolen pluss en jakke (alt skulle være fóret), men jeg brukte et så forferdelig stoff på jakken, så den får dere ikke se...

/Helene/

SEBRAPå fredag hadde jeg på meg dette, pluss bowlerhatten og skinnjakken. Er egentlig en maxikjole som jeg har brett ned til skjørt.

Nå: Trening!

/Helene/

BY HELENE: SNEAK PEAKI dag var det levering av den avsluttende oppgaven, har hatt 62 timer på oss til å lage en kjole og jakke. Her ser dere litt av ryggen til kjolen. Skal få tatt et nytt bilde med speilrefleksen en annen dag.

/Helene/