august 2008

Lørdag

Blir ikke noe bildeinnlegg i dag. Har begynt på en stor opprydding i kleskapet mitt. Så var det på jobb fra 4 til 10. Og rett til Tone på jente kveld. Nå skal jeg få laga meg noe mat, forsette på oppryddingen (kan ikke legge meg før det er gjort, klærne mine har stjålet senga mi), så hoppe i seng. I morgen må jeg få gjort en tegnelekse før jeg skal på jobb igjen klokken 4.

Men nå må jeg ha MAT.
/Helene/

Helg!

cimg2377
cimg2378
Skjørt, H&M. Belte, Bik Bok. Genser, Bik Bok. Smykke, H&M.

Beklager det sure uttrykket, hadde nettopp våkna etter at jeg hadde sovet litt på sofaen. For å si det sånn, jeg lå ikke så veldig behagelig. 
Fikk fri de to siste timene på skolen i dag, fordi læreren ikke var der, herlig. Kvelden tilbrakte jeg hos Sandra, vi lagte smootie (som vanlig), og senere var jeg på kino med Sandra og Jørgen. Så Mamma Mia for andre gang, og den var like bra som første gang :)
I morgen skal jeg sove lenge, har stått opp tidlig hver dag de siste to ukene, til og med forrige helg.

God natt :)

/Helene/

Min vakra veska

cimg2374
cimg2375
cimg2376
Veske, H&M. Skjorts, Levi´s. Topp, H&M. Skjorte, Mammas gamle. Sko, Zara.

Jeg bare elsker den nye veska mi. Men den ble litt tung med alt skrotet jeg har oppi, og det med på en kjedelig utstilling vi var på med klassen. Var hos legen i dag, har fått noe jeg skal smøre på problemhuden min. Dalacin heter det. Noen som har prøvd det? Funker den? Har ei venninne som har brukt det, og hun ble ikke helt fornøyd. Men det kan jo være forskjellig fra person til person :) Og jeg har fått en god nyhet, akne har ingenting med kosthold å gjøre, noe som betyr at jeg ikke trenger å kutte ut sjokoladen alikevel, det er jo det beste :)

Skal inn til byen senere for å snakke med daglige lederen på Modern Design hvor jeg skal være utplassert, det blir spennende. 

/Helene/

Modern design

cimg2319
cimg2320
cimg2321
cimg2322
Skjorte, H&M herre. Skjørt, sydd selv. Topp, H&M. Veske, H&M. Jakke, H&M.

Vært hjemme i mindre enn en time i dag. Var rett på jobb etter skolen, kom hjem for en halv time siden. 
Sjekk ut den nye kule veska mi, er finere enn det komme fram på bildet. Et stort pluss er at den får plass til hele livet mitt oppi. Den dumme utplasseringa jeg snakka om i går. I dag fikk jeg meg "jobb", eller hva jeg skal kalle det, på Modern Design. Det blir nok spennende, men dumt at det ikke er det jeg vil bli.
Skal legge meg så vi blogges i morgen.

/Helene/

Dagens

cimg2314
cimg2315
cimg2318
Sko, Din Sko. Skjorte, H&M herre. Strikkevest, Gina Tricot. Belte, Bik Bok. Sjal, Glitter. Jakke, B*Young. Veske, Bik Bok.

/Helene/

Not my day at all

Dette er ikke min dag i det hele tatt. Først da jeg kom på skolen får jeg vite at jeg ikke fikk førstevalget mitt i prosjekt til fordypning, som var design og tekstil. Men andrevalget mitt som var utplassering i en bedrift. Noe jeg ikke har lyst til i det hele tatt, fordi jeg vil bli klesdesigner, og hvilken bedrift kan jeg jobbe i da? Har vært innom mange systuer, men ingen vil ha folk, fordi de har det så travelt. Det er jo hvertfall da de burde være glade for at folk vil jobbe der.

Plusset var jo bare at jeg hadde de nye skoene mine som jeg fikk syke gnagsår av.
Nå sitter jeg hjemme og skal finne andre plasser jeg kan jobbe, det må ha med design og håndverk å gjøre. Begynner å vurdere frisør, ikke akkurat noe jeg vil bli.
Enda et pluss er jo at det ikke går ann å laste ned bildene av dagens antrekk på bloggen. Arg...
Skal se The Hills nå for å roe meg litt ned. Se det her: www.mtv.com
/Helene/

Guest outfit: Sandra

cimg2274
Sandra du er søt :)

/Helene/

Outfit!

cimg2256
cimg2258
cimg2260
Sko, H&M. Skjorte, H&M herre. Jakke, H&M. Belte, Bik Bok. Solbriller, Ray Ban.

Var i byen og spiste på Big Horn Steak House, sikkert den beste biffen jeg noen gang har smakt. Senere gikk vi tilbake til "hotellet" våres. Der satt vi ute på  terrassen og koste oss, endte med at vi satt der i flere timer.
Ble kjent med to gutter som også var på samme kurs som oss. Egentlig burde vi ha lagt oss for flere timer siden, men vi sitter inne på rommet og snakker, seks personer inne på et lite konsentrasjonsrom funker ikke :)
I morgen tidlig er det 3 timer igjen av kurset. Så er det hjem, og gjett om jeg skal tidlig til sengs. 

/Helene/ 

Drageflying og dragetegning

cimg2254
Leggings, Terranova. T-shirt, Bik Bok. Belte, Bik Bok. College jakke, H&M.

Var på Ogna stranda i dag. Tok en time med tog fra Stavanger. Var der med hele 1DH, vi skulle fly med dragene vi hadde laga også skulle vi lage en "ordentlig" drage i sanden klassevis. Klassen min lagte en kinesisk drage :)
Først tegna vi den stor i sanden, så tok vi masse sand "inni" tegningen, slik at den så litt mer ordentlig.
Turen var ganske vellykka syns jeg, vi var heldige med været, fikk til og med litt sol. Grilla gjorde vi og, så ble vi i klassen bedre kjent. Ble ikke så veldig interessant antrekk i dag.

Skal til Sandra i kveld. Og i morgen TIDLIG reiser jeg til Haugesund med Sandra, Heidi og Karen, vi skal være med på trener kurs. Tror jeg tar med Mac´en så håper jeg at hotellet har trådløst internett.

/Helene/

New buys

cimg2243

Gina Tricot
cimg2245
cimg2246
Din Sko
cimg2247cimg2251
H&M
cimg2248
Bik Bok
Det ble en del shopping ja :)
/Helene/

Dagens

cimg2241
Skjørt, sydd selv. T-shirt, H&M. Cardigan, Zara. Belte, mammas gamle.

Fikk ikke blogga noe i går, var kun hjemme i en halv time etter skolen og deretter rett på jobb, da jeg kom hjem igjen var det rett til sengs. 
Er kjekkere i klassen nå, folk har begynt å snakke og vi har blitt litt bedre kjent.

Etter skolen i dag reiste jeg til byen for shopping. Fikk handla en del kan du si :) Skal vise bilder etterpå. Har kjøpt de kuleste skoene. 

I morgen skal vi til en strand med hele 1DH, der skal vi fly dragene vi har laga, og grille. 

/Helene/

Karaoke

Jeg har funnet noe så kult. KARAOKE på nettet. Det er nesten likt Singstar og det er gratis. Det eneste du trenger er en mikrofon. Siden heter så mye som www.karaokeparty.com. De har faktisk nyere sanger også, ikke bare gamle hits. Så nå er det bare til å skru opp volumet på pcen og synge for full hals. Jeg derimot tror jeg skrur ned lyden og demper stemmen, jeg vil ikke skade de andre som lever rundt meg.

The Hills hadde forresten premiere i går på sesong 4. Du kan se det her: www.mtv.com
/Helene/

I want black lace up heels

Nå til høsten er jeg på jakt etter noen perfekte lace up heels. De skal brukes til jeans og til kjoler og skjørt. Can´t wait, i morgen er det lønn også :)
/Helene/

Dagens

cimg2238cimg2239cimg2240
Bukse, Bik Bok. Skjorte, Bik Bok. Sko, H&M. Jakke, B*Young. Veske, Bik Bok.

Slutta klokka 10 på skolen i dag. Men fy fader så tungt det var å stå opp tidlig i dag. I tillegg var bussen nesten 20 min forsinka, men skolen rakk vi :)
Fikk ikke snakt med noen i klassen i dag heller. Det forandrer seg nok litt etter noen dager. 
Kanskje jeg tar en tur til byen senere. Enten for å gå på kino og se Mamma Mia, igjen, eller kjøpe noen sko jeg har sett.

/Helene/

Egendesigna almonakk

mpersonligalmanacka07

Se hva jeg bestilte i dag. Leter hele tiden til den perfekte, og hva er vel ikke mer perfekt enn en egendesigna en. Du velger hvilken farge du vil ha, hva som skal stå på den og hvordan innholdet skal se ut. Også kan du velge hvilken måned den sakl starte i. Du kan selv lage en her: http://personligalmanacka.se/ Det kosta meg kun 295 kr inkl. porto. Og sendetiden skal ta rundt 2 uker.
/Helene/

Gimme gimme more

Hva er det med at alle de fine tingene skal være så himla dyre?
Veske fra Miss Selfridge
Sko fra Barneys New York
Skjørt fra Forever21
Armbånd fra Claire´s, American Eagle Outfitters, Urban Outfitters og Bottega Veneta.
Ringer fra Miss Selfridge og Topshop
Neglelakk fra Chanel
Belte fra Topshop
Tee fra store.delias.com
/Helene/

Første skoledag

cimg2234cimg2236
Skjørt, Callilope. Genser, H&M. Veske, Bik Bok. Så hadde jeg hvite tøysko fra H&M og svart skinnjakke

Første skoledag gikk bra, men jeg fikk bare møtt den nye klassen min i en halv time, og da var det kun læreren som snakka. Altså det var ingen som sa noe som helst, og siden vi er oddetall i klassen og jeg var litt treig med å komme meg inn i klasserommet må jeg sitte på en pult helt alene (alle andre sitter 2 og 2.) Jeg så litt loner ut kan du si.
Men men, vi slutta hvertfall tidlig. Men i morgen blir et helvete, vi begynner 08.20, noe som vi si at jeg må ta bussen klokken 07.07. Jeg som slet med å stå opp halv 8 på ungdomsskolen. Nå er det bare å stå på :)

/Helene/

Two girls with style

Digger stilen til begge disse jentene.
Tenkte jeg skulle lage et collage til dere, siden jeg ikke hadde noe antrekksbilde i dag. Men i morgen derimot, da blir det nok noe. Har første skoledag i mårå. Gleder meg og gruer meg. Ønsk meg lykke til :)
/Helene/

Ny blogg

Hei Hei :)

Har valgt å starte blogg på blogg.no. Har hatt en på blogspot siden Mai. Men det var så mye tull der (var ikke alltid det gikk ann å publisere, og var av og til problemer med bildene), så nå "flytter" jeg hit.
Den gamle bloggen vil ikke bli stengt, så dere kan alltids gå inn dit å se gamle innlegg.
Nå begynner jeg på vidergående også, så det passer fint med en side. Jeg skal gå på Design & Håndverk, det gleder jeg meg veldig til.
Den gamle bloggen er http://helenesundee.blogspot.com
/Helene/