august 2010

VOGUE

Veggpynten i stua vår. WE LOVE IT!

/Helene/

Last Thursday

Kjole: Bik Bok (DIY)
Bluse, Smykke: Gina Tricot
Boots: Gardenia

Har ikke hatt tid til å legge ut bilde før nå. Var hjemme i Stavanger og jobba i helga. Og nå har jeg fått resten av flyttelasset mitt ned til Arendal. Begynner å bli skikkelig koselig her nå. Walk in closet har vi også fiksa oss!

Skal få prøvd å lagt ut noen bilder av leiligheten i løpet av uka.

/Helene/

My roomie says hi...Søte Susie!

/Helene/

Where did the rain go?

Skjorte: Primark
Blazer: Zara
Støvler: Hunter
Over-knees sokker, Skjerf: H&M
Veske: Bianco

Det var meldt regn i dag, så da tok jeg på støvlene mine. Det var jo bare en selvfølge at regnet aldri kom!

/Helene/

Keeping it casual!


På søndag får vi ned flere stoler. Litt rundt omkring står det søppelposer og esker som det enda ikke er pakket ut av...


Bakgården vår..

Var på cafe med de fleste fra klassen etter skolen i dag, veldig koselig. I dag er det forresten 1 uke siden jeg flytta fra Stavanger, trist og skummelt, men gøy!

/Helene/

Pink roses, vanilla and homemade dinner...Kjole: Zara
Hatt: Bik Bok
Veske: Random salgsbod i London
Ballerinas: Faith
Jakke: H&M

Da var vi kommet oss hvertfall LITT til rette i den nye, fine leiligheten. Alle møblene er ikke på plass enda, men det er hvertfall mat i skapene og kjøleskapet. Vi flytta inn på torsdag, men det har alikevel ikke vært noe matlaging enda, så i dag ble det den første hjemmelagte middagen i leiligheten.
Rosene fikk vi av foreldrene til Susanne, og for stemningens skyld måtte vi tenne med levende lys med vanilje lukt...

Så her skal jeg bo sammen med Susanne i 2 år, gleder meg til vi kommer oss skikkelig til rette! Vi bor mitt i sentrum, så skal ikke klage på det, og nærmeste nabo (bokstavelig talt) er treningssenteret. Åpner ytterdøra, så ser jeg rett inn på tredemøllene :)

/Helene/

My two cutiesHar det alltid like gøy med Susanne og Ingeborg. Enten det er på café, shopping, hytteturer, ut på byen eller bare slakkings. Utrolig glad for at jeg kom i klasse og ble kjent med dem det første året på videregående.

/Helene/

My blog is two years oldTenk at jeg har blogget her i to år, i dag, delt med dere 568 innlegg.

For dere som har lest bloggen min lenge eller kjenner meg har nok fått med seg at jeg har gått design og håndverk/design og tekstil i to år nå på videregående. Videre har planen vært å gå i lære på kjole og drakt, men siden det er mangel på læreplasser innen denne retningen har jeg måttet satse på lære i skole. Etter mye frem og tilbake ved inntakskontoret fikk jeg og Susanne vite i dag at vi har fått skoleplass i Arendal. Så dom dom dom, jeg flytter i morgen allerede.
Skolestart og visninger på onsdag. Haha, nå ble det mye her! Jeg vet ikke en gang hvordan jeg skal pakke...

/Helene/

GRUPPEBILDEAlle jentene minus Lisa som tok bildet, derfor blir det et ekstra bilde!Alle de fin fine jentene som reiste sammen til Ayia Napa! Herlige jenter!

/Helene/

Ayia Napa in Polaroids


Noen få bilder fra Ayia Napa. Savner det allerede!

/Helene/

I love my bowler!

Skjørt: Cubus
Tee, Bluse: H&M
Boots: Din Sko
Hatt: Bik Bok

Det er faktisk en positiv ting jeg kan si ved at sommeren i Stavanger ikke har vært så varm i år, jeg har kunnet bruke bowler hatten min som jeg elsker hele tiden. Men var alikevel herlig å bytte den litt ut med den hvite strandhatten min i Ayia Napa.

/Helene/

Fun in the city

Koste meg sammen med Susanne og Ingeborg i byen i dag, og nøt hva jeg regner med blir det siste vi ser av sol i sommer. Ble cafékos etterfulgt av en tur på IKEA. På kveldinga ble det rekekos sammen med Susanne.

/Helene/

Turquoise

Hjem fra Kypros ble det med meg en FIN, turkis ring. Passer perfekt inn i ringsamlingen min!

/Helene/

Back in buisness!Bluse, Vest: Gina Tricot
Boots: Gardenia
Smykke: H&M
Turkis ring: Random butikk i Kypros

Da var jeg tilbake fra to fantastiske uker i Ayia Napa med mye festing, MYE! Skal prøve å få blogga mere nå, ta opp for det tapte.
Tror aldri jeg har ligget så mye i skyggen i syden som jeg har gjort dette året. Det gikk liksom ikke ann å ligge i solen, i tillegg hadde vi hetebølge i noen dager. Har hatt det utrolig gøy og alle syv jentene klarte seg kjempebra, uten om at de fleste av oss var forskjølte nesten hele turen, men hva kan ikke alkohol og noen strepsils helbrede!

Skal få lagt ut noen bilder fra syden senere i uka, når forhåpentligvis facebook har blitt bombadert! Grunnet at jeg ikke har tatt et eneste ett!

/Helene/