september 2008

Blondie

Dette vil jeg ha nå. Har fårr skikkelig dilla på sko i det siste. Og disse buksene fra Topshop er bare elsk.
Nå trenger jeg bare å bli rik.
/Helene/

Monday mornings are the worst

cimg2489
cimg2491
cimg2493
cimg2494
Fy fader så vanskelig det var å stå opp i dag. Vi hadde teori prøve i gym i dag, fikk 5er, jeg er veldig fornøyd med tanke på at jeg bare leste fort gjennom det i gårkveld :) Er i litt dårlig form i dag så jeg droppa de to siste timene. 
Nå skal jeg gjøre masse matte, jippi. Har matteprøve denne uka. 

/Helene/

New buys in Oslo

Ble ikke så mye shopping på meg i Oslo, men fikk kjøpt skoene jeg hadde så lyst på, så fant jeg meg en jakke.
Din Sko:

cimg2483

H&M:
cimg2486
cimg2487
(Jakken er finere "in real life")
Zara:
cimg2488
/Helene/

Oslo

cimg2473
cimg2477
cimg2479
Vi var i Oslo i rundt timer i dag, gjett om vi var trøtte etter shopping. Ble litt mer våkne på reunion da. Var kjempegøy å møte mange av de kjekke folkene igjen, Nå sitter vi å ser Bring It On - All Or Nothing, er nok den beste filmen av alle Bring It On-filmene. 

/Helene/

Fredagens

cimg2465
Vi hadde skikkelig kos på slutten av skoledagen. Med film, popcorn, druer og juice :)
Hadde på meg de nye fake ugg skoene mine også btw.
Reiste til Oslo om kvelden. Var kjempekjekt å se Malin, Silje og Katrine igjen. Vi gikk og spiste pizza med noen venner av Malin, og senere så vi film. Ble sent i seng og tidlig opp lørdagsmorgen.

/Helene/

Shopping tips i Oslo?

Jeg er på Skarnes nå og besøker Malin fra Malta. Silje og Katrine er også her. I morgen kveld er det EF reunion party og på dagen er det shopping.

Er det noen som har bra tips til bra butikker, spesielt bra vintage butikker og hvor de ligger? Jeg trenger hjelp fra dere :) Har ikke vært i Oslo på shopping på sikkert 4-5 år, og da var jeg liten. Blir kjempeglad hvis dere tipser :)
/Helene/

Skolen

Jeei.. Nå har jeg endelig fått internett på skolen. Har pause nå, sitter å spiser eple.

Gjett hva jeg gjorde i dag morres, jeg stod opp kvart over 5 og sykla. Var hjemme kl 6 igjen så dysja jeg og stelte meg. Det var egentlig litt herlig, men jeg kommer ikke til å gjøre det hver dag :P
Vi skal se film i de 3 siste timene og spise popcorn :D
/Helene/

Dagens

cimg2459cimg2461
cimg2463
cimg2464
Kjøpte meg vintersko i dag, fake ugg sko på dna. Varme er de hvertfall, det skal være sikkert :)
Skal få lest litt gym teori og spise pizza før det er trening. Har teori prøve på mandag, og jeg har ikke tid til å lese i helgen. For i morgen reiser jeg til Oslo til Malin. Skal på reunion party (språkreise 2008). Gleder meg sånn til å møte igjen alle de kjekke jentene fra gruppa mi :)

/Helene/ 

Two days in a row

Tirsdagens:
cimg2453cimg2454
cimg2455
Onsdagens:
cimg2456
cimg2457
Jeg jobba i går og i dag, og nå skal jeg snart legge meg. Skal prøve å bli bedre på blogginga, har vært skikkelig dårlig til å oppdatere i helgen. Ikke bra. 

Er det noe dere vil se mer av her på bloggen?

/Helene/

God Morgen!

Hei

Sto opp for en halvtime siden, og nå har jeg nettopp hatt en herlig dysj. Igår satt jeg inne i pysjen min hele dagen og gjorde lekser, ergo ingen outfit. Og det samme gjelder i dag, vi har fri fra skolen, men jeg vil nå ikke kalle det direkte fri, vi har fått masse oppgaver. Den ene oppgaven går ut på å lese noen sider, velge et yrke utifra der (jeg valgte skredder, da holder jeg på med klesdesign). Deretter må vi skrive om dette yrke og hvordan det har utvikla seg og satt preg siden vikingtiden/middelalderenfram til i dag. Etter dette skal vi lage noen inspirasjonssider med bilder av klær langt tilbake i tid. Jeg fant bilder fra barokken, rokokko, Marie Antoinette´s tid og Dronning 1.
Så begynner arbeidet, vi skal lage 5-10 skisser med inspirasjon fra denne tiden, og modernisere det. Det skal brukes farger hele tiden og vi må beskrive med små stikkord.
Deretter skal vi plukke ut en og bearbeide vider på denne, med forskjellige former og farger. Når dette er fullført på du tegne opp det ferdige produktet på et eget ark og fargelegge, samt skrive en vurdering av ditt produkt, På denne vurderingen skal det stå beskrivelse for hvorfor dette produktet ble valgt med tanke på markedsføring og salg.
Men jeg skal ikke klage, mye kjekkere enn å gjøre andre oppg. som geografi, historie og vanskelig matte.
/Helene/

Kveldens

cimg2447
cimg2448
Så Prom Night med søstera mi i dag, senere kom bessen og besta, de reiser til Spania i morgen tidlig, så ville de besøke oss en liten tur også. Men jeg syntes det var litt feigt, de reiser til sol og bading, mens jeg må være her i kulden og regne, og gå på skolen. Egentlig skulle jeg fått gjort litt lekser, men jeg er mester i å utsette ting så det for bli i morgen. Var hos Miriam i kveld, nesten alle jentene. Var kjempekos, men folk forsvant litt fort. Tilslutt endte det med at jeg, Sandra, Miriam og Mona gikk på shellen for å kjøpe mat rundt midnatt. Planen var hvertfall å kjøpe mat og gå tilbake til henne. Men det var en svenske som var på jobb og kassen hadde klikka og han fikk panikk. Mona som jobber på shellen var en reddene engel og hjalp denne stakkarsen... Haha, endte opp med at Mona jobba i en time :) Og vi sto å babla med han svensken. 
Kom nettopp hjem og jeg er så sykt trøtt. Skal stelle meg og hoppe til sengs. Men alt tar sin tid. 

/Helene/

How come it´s always raining?

cimg2443
cimg2444
cimg2445
Det var så himmelsk å kunne sove lenge i dag. Reiste til byen litt utpå dagen for å møte Sandra. Har ikke vært med henne på 2 uker, bare på trening, og det teller ikke. Så vi satt på café og drakk smootie og snakka.
Det siste bildet ligna mer på det antrekket jeg hadde på meg på onsdag, men da hadde jeg strømpebukse istedet for lakk tightsen. Hadde skinnjakke og de svarte lave converse skoene.

Har sett film med Sandra i kveld. Vi så National Treasure: Book of secrets. Fikk gjort ferdig begge tegneleksene mine også, herlig og få det unnagjort. Nå gjenstår bare designprosessen, norsk fremføring og litt matte... BARE! Akkurat det jeg vil bruke helga mi på.

Hva skal dere gjøre i helga?

/Helene/

Black and grey

cimg2436
cimg2437
cimg2440
cimg2441
Min første dag med fri på leenge. Var på turn trening i dag, vi lærte litt ny dans. 
I morgen er det fri fra skolen :) Og jeg skal ikke jobbe i helga. Men alt kan jo ikke være postivt, jeg har MASSE lekser som jeg må få gjort i løpet av helgen. I morgen tenkte jeg å poste litt antrekk fra tidligere i uka.

/Helene/

Monday

cimg2433
cimg2435
Hadde de brune støvelettene mine til, bare at jeg bretta de ned på innsiden slik at de ble litt over anklene.

Har ikke hatt blogglysten i helgen, både fordi jeg ikke har hatt tid, og fordi det skjedde noe dumt.

I dag tok vi klassebilder på skolen, og gjett, de ble ikke bra. På bildet med hele klassen skulle vi være hippier, men det var mange som var kjedelige og ikke gadd å kle seg ut.

Ellers var jeg og trente de små sjønne barna på turnen. Skal se Top Model snart også skal jeg tegne ferdig en lekse som heter designprosessen. Jeg valgte temaet kjole. Og endte opp med å bearbeide en gudinne kjole som jeg tegna. Mamma har lagt lapper, så det skal jeg kose meg med. Snakkes :)

/Helene/

Helg! Eller ikke fullt helg

cimg2427
cimg2429

Vi var på litteratur festival i byen i dag med skolen. Var sykt kjedelig når forfatterene snakka, men det var et band som spilte og det var bra :)
Vi gikk en stund før det slutta, var så kjedelig.

Nå er det jobb om en time, skal jobbe hele helgen :(, men penger blir det av det :)

/Helene/

Travel dag, igjen

cimg2426
Framover kommer torsdager til å bli min favoritt dag, slutter tidligere på skolen og ingen jobb. 
Har jo ikke tid til et sosialt liv lenger, ikke en gang til litt lekser.

/Helene/

Redken

cimg2424

Noe som forhåpentligvis skal redde det forferdelig, slitte håret mitt. Nå er det bare å vente og se :)
/Helene/

Jobb, jobb, jobb og mere jobb

cimg2423
Begynte på Modern Design i dag, var helt greit, gikk for det meste i rydding. Og gjett om jeg får rabatt, kommer tilå bruke opp alle pengene mine tilslutt. Penger er ikke helt min greie, de forsvinner liksom bare :)
Etter Modern Design hadde jeg to timer på meg før jeg fór avgårde til neste jobb. Livet er herlig.... NOT. Men kjekt når lønninga kommer.

Episode 2 av one tree hill sesong 6 har jeg fått sett, og nå sitter jeg og ser episode 2 av gossip girls.

/Helene/ 

I don´t like mondays

cimg2420
Mandager er ikke akkurat en stor favoritt, for det første er det tidlig opp etter en ranglete helg, ha 10 skoletimer på skolen og rett på trening med hypre barn i en alder av 3-6 år. Slappa av en time hjemme, før jeg begynte på ei tegnelekse som jeg enda holder på med. Skulle egentlig fått gjort noe matte også. Får nok bruke den lille halvtimen jeg har i morgen mellom skole (utplasseringen) og jobb til å gjøre det, yeah right. Jeg får fortsette på tegningen min nå.

/Helene/

Søndagens antrekk

cimg2419
Filmen var veldig morsom, og verdt å se :)
Strikkejakken er ny.

/Helene/

Kveldens outfit

cimg2413
cimg2415
cimg2417
Skjørt, sydd selv. Sko, Din Sko. T-shirt med nagler, Gina Tricot. Jakke, B*Young. Belte, mammas gamle. Slangeskinn veske, mammas gamle.

/Helene/

Bursdagsfeiring hos Kristine

cimg2399

cimg2401
cimg2402
cimg2403
cimg2410
cimg2392
cimg2412
Dette var en vellykka bursdagsfeiring, koselig når "gjengen" fra ungdomsskolen samles.
/Helene/

Fredag

cimg2389

Har vært i byen og spist med Sandra i dag på kinarestaurant. Kjøpte noen få ting, kan vise en annen dag. Nå skal jeg stelle meg for å gå i bursdag. Skal poste antrekket.

/Helene/

Look what my mommy got me

cimg2385

Se på denne herlige godte pakken jeg fikk av mamma i forgår. Er veldig takknemlig. Loving it :)
Pakken inneholdt en dag/natt krem, 2 mineral foundation, mineral veil, warmth all-over face color, 3 koster og en cd som viser hvordan du kan legge sminken.
/Helene/

Ruter er kult

cimg2388

Slutta litt tidligere på skolen i dag, så jeg, Hege og Mats reiste til Sandnes for å gå på McDonalds å spise is :) Elsker isen der. 
Nå skal jeg snart på årets første turn trening. Det blir gøy, og i år skal vi være bedre enn noen gang, håper vi :)
Kanskje jeg poster et stilikon senere , hvis jeg får tid.

/Helene/

Skole, jobb, senga!

cimg2387

Skal legge meg nå, så dette blir kort, På vei hjem fra skolen var bussen 25 min forsein, som betydde at jeg hadde 15 min på meg da jeg kom hjem til å skifte klær, spise middag og komme meg på jobb. Utrolig nok kom jeg bare 3 min forsent, I´m proud.

Skal poste litt mere i morgen, det lover jeg, for da skal jeg ikke jobbe :) 

/Helene/

Rain, rain, go away

cimg2382
cimg2383
cimg2384
Bukse, Wrangler (JC). T-shirt, Callilope. Jakke, H&M. Klokke, pappas gamle.

Nettopp ut av dysjen, ergo ingen sminke. 
Slutta litt tidligere på skolen i dag, så nå skal jeg få sett nyeste episoden av one tree hill, sesong 6 før jeg skal på jobb. Så har jo nye episoder av Gossip Girls kommet ut også, og det skal jeg se i kveld :) Episodene kan nytes på www.surfthechannel.com Og dagen blir jo bedre, episode 3 av The Hills ligger ute på www.mtv.com

/Helene/

Just another manic Monday

cimg2381
Bukse, Gina Tricot. Grå topp, H&M. Svart topp, Gina Tricot. Belte, Bik Bok. Klokke, pappas gamle. Veske, H&M.

Har vært litt dårlig til å blogge i det siste. Har bare ikke hatt tid rett og slett. I dag var det skole til kvart på 4, rett hjem, fikk noe å spise fort, så rett på trening for å trene 3-6 år. I løpet av helga fikk jeg rydda i klesskapet mitt, tror jeg la bort nesten halvparten. Så for en gangs skyld klarer jeg å se klærne mine :)
I morgen er det jobb, IGJEN. Rett etter skolen, men så er jeg ferdig seks da, det er herlig. Lønning er rett rundt hjørne også :) Hvem liker ikke det.

Også en ting til, hvis noen her i området hvor jeg bor ønsker jobb på Maxi, gatekjøkkene jeg jobber på. Ta kontakt, så kan jeg gi dere informasjon. De trenger virkelig folk.

/Helene/