september 2010

Leo Leo Leo

Genser: Gina Tricot
Smykke, Hatt: Bik Bok
Blazer: Zara
SHOES: Bianco

Kinda LOVE my new shoes!

Ble 6 timer og 30 minutter med kjøring i går fra Arendal til bestemor og bestefar, for i dag skal vi feire oldemors 100 år.

/Helene/

Combination

Skjørt, Jakke, Boots: H&M
Genser: Gina Tricot

Er hjemme i Stavanger i helgen, kjekt å møte venner igjen! I går var jeg i 18 års dag hos en kompis, vil si det var ganske vellykka. Litt verre å gå på jobb i dag kl. 10 med hangover...

/Helene/

Manic monday

Kjole, Jakke: H&M
Boots: Din Sko
Vest: Bik Bok

Hva jeg hadde på meg på mandag.

/Helene/

by Helene: SkjørtSkjørtet jeg har lagt på skolen, er mest en startoppgave så lærerne får se hva de forskjellige elevene kan. Jeg burde vel kanskje ha strøket skjørtet, før jeg tok bilde av det...

Og nå... trening!

/Helene/

What I wore on SaturdaySkjørt, Genser, Hatt, Smykke: Bik Bok
Boots: DNA
Jakke: H&M
Belte: Mammas gamle

Ligger et par dager etter med bloggingen, men det får bare være. Har fått så utrolig dilla på gamle episoder av One Tree Hill, og nå gleder jeg meg til nye episoder på onsdager!

/Helene/

Saturday fun!


Det er da et Eifelltårn i Arendal også...Planen var egentlig en tur på byen i går, men pøsregnet stoppet oss. Så da ble det heller kosekveld med vin, ost og kjeks.

/Helene/

Dots!Kjole, Jakke: H&M
Boots: Din Sko

I går fikk vi besøk av Ingeborg, og da ble det champagne, vin og levende lys på balkongen. Det er en levemåte jeg godt kan ha!/Helene/

Dirty peach...

Shorts, Genser, Hatt: Bik Bok
Trench coat: Zara
Boots: Gardenia

Ble et par godbiter med meg hjem fra Bik Bok i går, genseren og shortsen, og jeg må si...jeg elsker dem!

At the moment så ligger jeg som et slakt på sofaen og prøver og manne meg opp til å gå på trening, eller å sy litt. Har en blondecardigan som jeg aldri har fullført...Oops!

/Helene/

Still sunny...Kjole, Genser: Gina Tricot
Boots: DNA
Vest, Hatt: Bik Bok

Vi holder på med å lage skjørt på skolen, blir nok ferdig med mitt i morgen eller på onsdag, så da skal jeg få lagt ut resultat!
Ellers hadde jeg besøk av Heidi i helgen, veldig koselig, selvom hun ikke var helt i form.

Hoho, jeg har forresten bestemt meg for å være russ 2011, gleeder meg! Det var egentlig utelukka siden jeg skulle gått i lære, men siden jeg går lære i skole nå fikk jeg muligheten alikevell...

/Helene/

Random1. Venter på toget. 2. Rosene i leiligheten som vi fikk av foreldrene til Susanne. 3. Middag fra forrige uke, nam nam!

/Helene/