oktober 2008

Hårfarging

Miriam blir farga :)

cimg2654
Helene in action
cimg2656
Ferdig resultat, er litt lysere in real life.
cimg2658
/Helene/

301008

Ble ikke noe mer blogging i går. Hadde så vondt i hodet da jeg satt hos frisøren, og verr var det når jeg kom hjem, så jeg la meg med en gang. I dag da jeg våkna var hodet like dårlig, jeg sto opp å stelte meg, men det ble bare verre og jeg ble skikkelig kvalmen så da måtte jeg bare legge meg igjen.

Men anyways, frisøren stripte hele håret mitt med 3 forskjellige farger. Ble førnøyd for en gangs skyld :) Skal få lagt ut litt bilder senere, men må vente til sminken er på plass, hehehe.
/Helene/

Agape prøving

cimg2646

cimg2647
cimg2649
cimg2651
cimg2653
Detter er bare noen av kjolene vi prøvde i går. Miriam endte opp med den lange rosa. Og jeg den hvite. Jeg ser ut som en fløtekake, men det nederste laget skal vekk (da blir det kun 3 rysjer), og den ble mye finere da. Og det hvite båndet/sløyfa skal byttes med et sort. Ble mer "rocke ballerina" da, som de kalte det :) Me like...
/Helene/

Today I wore

cimg2644
cimg2645
Var kjempe gøy på prøvingen i dag. Glad jeg ikke levde i barokken, fy fader så stress med korsetter. Hadde på meg sikkert 4-5 altfor små korsetter. Skal legge ut litt bilder fra prøvingen i morgen :)
Etter skolen i morgen skal jeg farge håret, tjohei, lurer på hvordan det blir. Det var snakk om sandblond, altså en litt levende farge, ikke helt platina.

/Helene/

Off I go

Skal snart gå til bussen. Skal på utplasseringen på Modern Design. Nå kom je på at jeg må huske det nye Costume bladet mitt, er ikke alltid det er så mye å gjøre der :)

Er hjemme i halv 4 tida, rundt der en plass tenker jeg. Etter at jeg er ferdig på Modern Design skal jeg ta sol :)
Og senere blir det å finne kjole på Agape.
Ha en fin dag :)
/Helene/

Hårmesse

Har ikke sagt noe tidligere, men jeg skal være modell på hårmessa på sandnes. Var ei venninne så spurte om jeg ville gå. Jeg og Miriam skal gå for Top It :) Og i morgen skal vi på Agape og finne kjoler vi skal ha på oss. I løpet av uka skal håret farges, heldigvis ingen "crazy" farge som han sa :) Bare slik at vi ikke har ettervekst, og at fargen våres skal vises på den beste måten..

Visningen er på lørdag klokken 13.00. Men jeg har et problem da, på fredags kveld skal det være øving, men jeg skal jobbe, og sjefen har problemer med å finne noen som kan ta over vakta, alle skal tydeligvis vekk dnene helga. Shit. Og på lørdagen skal jeg være på Sandnes klokka 07.00 om morningen, jeg gjentar MORNINGEN. Jeg kommer til å dø. Men blir jo gøy da.
/Helene/

Starter dagen med en dagens

cimg2643
Haha, på bildet ser det ut som om tightsen og skoene går i ett. Uff da. Hadde det store svarte skjerfet mitt til og den blå jakken med gullknappene :) Skal prøve å få tatt et bedre bilde senere, men er bare kanskje. Har gym i siste time, og derifra går jeg rett på trening. Er ferdig på skolen 15.45 :(

Nå skal vi fortsette å lage bøker :D

/Helene/

Smooth...

cimg2642

Nå sitter jeg med hårkur i håret og ansiktsmaske. Og drikker av en herlig jordbær smootie.
Skal ta litt neglepleie etterpå, så ta på et nytt lag med neglelakk. Det blir nok en av mine favoritter som er, rød, burgunder og svart :)
/Helene/

Husk å stille klokka tilbake :)

Tror dere ikke jeg klarte å forsove meg i dag. Skulle på jobb klokka 10, men våkna 11.20. Eller... 10.20, jeg hadde glemt å stille klokka tilbake. Enda værre var det at jeg skulle åpne, men han jeg skulle jobbe med hadde kommet seg inn selv. Aldri vært så stressa, fra jeg sto opp til jeg var på jobb tok 15 min...

Nå har jeg nettopp spist kinamat, skal øyeblikk hoppe i dysjen, så får jeg se hva jeg finner på i kveld. Vil egentlig på kino, men det regner så mye.
Sjekk ut den fine jakken og de herlige skoene til Rumi. Bloggen hennes er http://www.fashiontoast.com
img5557rl2
/Helene/

God kveld

photo 8
Har bare vært hjemme i kveld, slapt av for engangsskyld. Det er herlig. Dagene går så fort, inkludert helga. Nå skal jeg fjerne all sminken, ta en ansiktsskrubb og hoppe i sengs. I morgen skal jeg være med Sandra :) Woohoo...
Hodeverken min gikk også over, etter to paracetter og et kvarters sengeligging.
/Helene/

Skole - kino - hodeverk

cimg2613
cimg2614
Var rett til byen etter skolen i dag. Møtte Sandra, så kom Tonje inn med lillesøsteren sin og søstera til Sandra. Vi skulle på High School Musical 3 :P haha...
Den var jo ganske bra da, men følte meg litt gammel inne i kinosalen. 
Nå sitter jeg med en syk hodeverk, skal ta meg en paracet, og legge meg nedpå en liten stund.

Noen som har sett High School Musical 3, eller har planer om det? :)

/Helene/

"These shoes are made for walking"

cimg2610

cimg2611
cimg2612
/Helene/

My book...

cimg2593
cimg2594

Holder på å lage en i A4 størrelse også :) Stilig hva du kan gjøre med litt papp, silkepapir, trelim, nål og tråd.

/Helene/

Thursdays outfit

cimg2597cimg2599
cimg2600cimg2601
Har kjøpt mye sko i dag :D Igjen. Digger de, skal få tatt bilde av de senere. Nå venter jeg på at pappa skal komme hjem med pizza. Så skal jeg på turn trening. 
Har fått tatt bilde av boka jeg lagte på skolen. Så den skal også legges ut senere. 

Ser dere noe forskjell på håret ?:) Jeg har farga de gamle hair extensions clipsa mine. Det så helt j**lig ut på bilde nr. 1.

/Helene/

Påsken 08

Fant noen bilder fra påsken, Jeg og Heidi hadde sydd, og vi fikk testa ut det nye speilrefleks kameraet til hennes.

bilde 435
bilde 444
bilde 445
bilde 467
bilde 352
/Helene/

Out...Out...Outfit!

cimg2591
Vi hadde en kjekk oppgave på skolen i dag, lagte bokbindinger. Høres sikkert ikke kjekt ut, men det var det :) Først limte vi to silkepapir sammen i to forskjellige farger. Etterpå monterte vi boka og limte på silkepapir. Dårlig forklart, I know, men skal få tatt et bilde når jeg er helt ferdig med de. Ble kjempemange søte resultater, som kan brukes til det meste, fra kokebok til dagbok :)

Dagen gikk i Skole - Raskt hjem for mat - Trening - Top Model - nå venter jeg på Sex and the City :)

I morgen skal jeg på Modern Design igjen på utplassering, har ikke vært der på 3 ganger, syk, høstferie og yrkesmesse. Skal få prøvd å få tatt litt sol også, det trenger jeg. 

/Helene/

Ringer er digg

Ringer er skikkelig hot mener jeg :) Her er noen fra min samling..
cimg2590
Liker du ringer?
/Helene/

Polyvore outfitHar vært på jobb i dag, så det ble ikke noen innlegg. Legger ut denne fine outfitten jeg satt sammen på Polyvore.

/Helene/

Outfit by Moi

cimg2588cimg2587
Endelig får jeg slappa av, var jobb rett etter skolen. Nå skal jeg sette meg ned å spise French Fries chips mens jeg ser The Eye. Så er det på´n igjen i morgen. Er jobb hele helga...
Sjekk ut det herlige sjerfet mitt :)

Skal dere noe kjekkere enn meg i helga?

/Helene/

HM og Gina Tricot

Sorry for at jeg popper opp med dette, akkurat som over 1000 andre bloggere også har gjort.

Men hvis du registrerer deg her   http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=57080   så kan du tjene opp poeng, og deretter motta gratis gavekort fra HM og Gina Tricot. Det er bare å registrere seg :)
/Helene/

Kate Moss

ft583katemosssurferbuttposters
katemoss4
katemoss
katemoss2
Legger ut noen fine bilder av Kate Moss :)
/Helene/

Torsdag

Ble ikke så mye blogging i dag. Forsov meg i dagmorges, fikk slengt på meg noe kjedelig, ettersom det jeg hadde lagt fram var altfor lite, hehe, sånn går det når jeg ikke har brukt noen av klærne mine på over 1 år :)

Var på turntrening i dag, og gjett om jeg ble varm.
Men nå er det Prison Break som gjelder.
laurenconradkatsuya101586preview
Sjekk de digg skoene til Lauren Conrad.
/Helene/

Bloggkoll

Husk å legg meg til på bloggkoll. Du kan gjøre det ved å trykke --> http://bloggkoll.com/blogg/54321/helene

/Helene/

God Morgen

Har matte time nå, og det er helt slakt, læreren forsvant nettopp. Vi har ikke fått noen oppgaver, men vi skal få igjen matte prøven. Han sier vi er nok den beste klassen han har hatt i matte på 1DH :) Men er det løye når vi jobber med ting vi jobba med i 8ene. Skal ikke klage, liker det sånt :)

Senere i dag blir det jobb, hater onsdager. Er ikke hjemme før 10 om kvelden.
Skal dere noe kjekt i dag, eller er onsdager en hat dag hos deg også?
Nå kom læreren tilbake med prøvene, jeg fikk 5+ :) Wee, plutselig ble dagen litt bedre.. Bare litt.
Slenger med dette fine bildet av Mary-Kate Olsen
setaft8026449
/Helene/

Øvelseskjøring og bølgetang

Har nettopp vært ute med pappa og kjørt. Det går veldig bra med kjøringa nå, har ikke kjørt så mye. Men jeg jukser litt, kjører med automatgir :) Skal begynne med manuelt snart, og jeg må si jeg gleder meg til å kjøre rundt i caddyen til pappa med en stor firma-logo på, rock on :) Vi var å kjøpte jakke til å ha i trekket og jeg kjøpte meg en bølgetang. Har ønska meg det en god stund nå, men de er alltid utsolgt. Nå skal jeg bølge håret mitt :)

/Helene/

Tirsdag

cimg2578cimg2579
cimg2580
Herlig dag i dag. Gikk på Yrkesmessa halv 10, var der i 20 min, så reiste vi til byen og spiste. Så ble det rett hjem. Har fått sendt en pakke og har skaffa meg nettbank nå :) Nå skal jeg se One Tree Hill, Gossip Girl og The Hills. Jeg liker tirsdager. Har slutta å jobbe på tirsdager og :)
Må få lest litt i boka mi også senere, vi skal ha bokrapport fremføring i 45, samt skrive flere logger, og jeg har liksom bare litt under 400 sider igjen..

Skal dere noe kos i dag?

/Helene/

Outfit!

Nå er jeg endelig hjemme etter en laang dag. Først 10 timer på skolen, så var det rett på trening i 2 timer. Så skal jeg hoppe i dysjen, så skal jeg kose meg med Top Model :)
I morgen blir det en herlig dag. Skal kun en liten tur innom Yrkesmessa halv 10, så er det fri resten av dagen :)
cimg2575
cimg2577

Kveldsmat 
cimg2574
Yummi...

/Helene/


Papir-relieff

Sitter på skolen nå, vi jobber med papir-relieff. Så sykt kjedelig. Senere blir det turn trening med 3-6 år :) Orker det egentlig ikke, har hatt vondt i magen i hele da, er akkurat som en kniv som har gått baserk..

Skal få posta et outfit bilde senere.
Håper dere får en fin dag :)
Har dere planer for dagen?
/Helene/

Gemma Ward

02gemma2lgl

gemma ward
gemmaward1narrowweb300x4500
w020070915541862070649
439pxgemmaward2
/Helene/

Mr. Alexander Wang

alexanderwangmain

unavngivetri4
wang3
alexanderwanglookbookrdkavaj
cutoffs 2
Vakre bilder!
/Helene/

Slik så jeg ut i dag

cimg2569
cimg2570
cimg2571
Var i byen å spiste på kina restaurant i dag med Sandra og Heidi. Etterpå var vi å besøkte Patrick på Amys og drakk kakao med krem, nammi. 
Spiste is da vi kom hjem, og nå ser vi farlig beundring. Blir nok enda en film før leggetid :)
Ha en fin fredags kveld :)

/Helene/

Mary-kate Olsen

00350

Hun får alt til å se bra ut. Se hvor fint hun kledde opp en oversized genser. Love it...
/Helene/

GoJane

gojane2023193799987

gojane202441254848

Disse skoene vil jeg bestille nå! De er jo så RÅ. De er fra gojane.com

Sko nr. 2 er Sex and the City inspirert :)

 

/Helene/

Outfit...

cimg2561
cimg2562
cimg2566
Vi skulle egentlig på kino, men rakk ikke bussen, så sa var det hjem igjen og se Top Model og 90210.
Får ta kino en annen dag heller. I kveld skal vi legge oss litt tidligere :)

/Helene/

Middag

cimg2559

I dag had ejeg og Sandra hummer til middag. Og gjett, det var skamgodt.
Nå skal vi gå til bussen. Vi skal på kino for å se Righteous Kill :) Antrekk kommer senere.
Ha en kos kveld:)
/Helene/

...

Her ser dere klærne som er til salgs på.

cimg2554


cimg2556
cimg2557
cimg2558
(Hum, litt gjennomsiktig kanskje :))
/Helene/

Surprise middag...

Se hvor fint jeg og Sandra hadde lagt det til for Tonje :)
cimg2543
cimg2544
Maten
cimg2546
Oreo-kaka Sandra hadde lagt
cimg2547
/Helene/

Kveldens

cimg2553
I dag var det slapp av dag. Først så jeg og Sandra på film. Etter dette gikk Sandra hjem for å lage kake. Jeg dysja å fikk lest litt lekser. Senere på kvelden lagte vi mat. Vi skulle ha surprise middag for Tonje som har bursdag i dag(er over midnatt :P) Gratulerer med dagen Tonje. Etter middag ble det film, chips og Oreo-kake. KOS.

Nå sitter vi sånn, eller hvertfall Sandra :) Søtnosen min...
cimg2555

/Helene/

For sale

cimg2522cimg2525cimg2526

1. Svart topp med zipper:
Er fra H&M, er aldri brukt. Den er i str.: 38.
Minstepris: 100 kr + porto. (Kjøpte den for 198 kr)
cimg2528
cimg2529
2. Brunaktig kjole:
Er fra Forever21. Aldri brukt før, prislappen henger enda på. Er i str.: M.
Minstepris: 50 kr + porto (originalpris ca 100 kr)
Solgt!
cimg2530
3. Topp
Er fra Zara. Brukt et par ganger. Str.: M.
Minstepris: 70 kr + porto (Husker ikke hva jeg betalte for den)
cimg2531
cimg2532
4. Lysegrønn kjole med detaljer
Er fra Forever21. Brukt et par ganger. Str.: S.
Minstepris: 50 kr + porto. (Originalpris ca. 100 kr)
Solgt!
cimg2533cimg2534
5. Kort Smykke med hjerte
Kjøpt i Tyskland.
Minstepris: 15 kr + porto
cimg2535cimg2536
6. Langt smykke
Er fra Pieces.
Minstepris: 30 kr + porto
Solgt!
cimg2537cimg2538
7. Kort smykke
Er fra Tyskland.
Minstepris: 15 kr + porto
cimg2539cimg2540
8. Langt smykke med grønt hjerte
Husker ikke hvor det er kjøpt.
Minstepris: 30 kr + porto
cimg2541cimg2542
9. Halvlangt smykke med brun perle
Er fra Claire´s.
Minstepris: 40 kr + porto (Originalpris ca. 100 kr)
Oppdatert:
Glemte å skrive at hvis det er noe dere vil kjøpe så hadde det vært fint om dere skrev en mail til meg om hva du ønsker å kjøpe. Så tar jeg kontakt :)
heleneblogg@hotmail.com
/Helene/

Miu Miu

omiumiu0825e

Denne veska er bare en ren drøm. Noen som vet hvor mye den koster og hvor det går ann å få kjøpt den? Må nok spare i et par år først da, men men.

 

/Helene/

Til salgs...

I kveld skal jeg legge ut en del smykker for salg. Legger også ut noen få klesplagg, som aldri er brukt eller er brukt noen få ganger. Så følg med.

/Helene/

Me like...

/Helene/

Bloggkoll

Jeg følger "bølgen" og har laget meg en bloggkoll bruker. Det er ganske bra egentlig. Du får se når det kommer ut nye innlegg fra de bloggene du leser. Så legg meg til :) Det kan du gjøre ved å trykke på linken nedenfor.

Följ min blogg med bloggkoll

/Helene/

New buys

cimg2514cimg2515

cimg2517cimg2518
cimg2521cimg2520cimg2519
Bilde 1: Grå genser fra Bik Bok
Bilde 2: Hvit og svart topp fra Gina Tricot
Bilde 3: Detalj fra toppen på bilde 2
Bilde 4: Blondegenser fra Gina Tricot
Bilde 5: Smykke og ring fra H&M
Bilde 6: Basic collegejakke
/Helene/

Bytur

Slik ser det ut når jeg har så dårlig tid at jeg ikke rekker å ta bilde på dagen, det blir mørke bilder og jeg er rød og kald i kinnene. Herlig...
Var i byen å fikk brukt litt av lønna mi i dag. Senere var jeg med Sandra, vi spiste og slappa av før vi reiste til byen på kino. Så Vicky Cristina Barcelona, den var ok, men fallt ikke helt inn i kategorien favoritt. 

Jeg reiste ikke på hytta alikevel, så nå sitter jeg å ser Sex and the City. Skal lage meg noe mat i pausen :)

cimg2513

/Helene/

Beautiful...

Hva mer trenger jeg å si...
Har bare vært på jobb i dag, ergo ingen antrekk. I morgen vil jeg på kino, men alle er vekke, eller kan ikke..
/Helene/

Høstferie..

cimg2509
cimg2510
cimg2511
Dette har jeg gleda meg til en stund nå, sove leenge :) Skal ikke noe spesielt da. 
Skal dere noe spesielt i høstferien?
Har begynt å bli forskjølt, hater det, hvertfall når det er ferie.

Nå skal jeg spise bringebær og se 90210.

/Helene/

Leksedag deluxe

cimg2503
cimg2504
cimg2505
cimg2507

Har gjort malelekser i over 4 timer i dag. Stress, men det skal bli herlig med høstferie nå. Vi får fri de to siste timene også i morgen, herlig. Gleder meg til å få sovet skikkelig ut. 

/Helene/

Working girl

cimg2497cimg2498
cimg2499cimg2500
Litt sent da, men men :) Vært på jobb i 6 timer i dag, rakk å ta en rask tur hjemmom etter skolen, og da mener jeg rask..

De nye skoene mine er ganske gode å gå i, til tross for at de er høy hælte. Og jakken min er kjempevarm, endte med at den ble hengende på armen min i stedet for :P

I morgen er det lekser, lekser og guess what... mere lekser. Har matteprøve på fredag og innlevering av basismappe. Basismappe er ei mappe hvor mesteparten av alle arbeidene mine fram til nå er samlet, jeg er bare ferdig med halvparten. Etter jeg har fullført tegningene og "maleriene" mine må jeg skrive en liten beskrivelse for hva oppgaven gikk ut på.

Skal bli herlig med høstferie nå, jeg skal på hytta noen dager, så da skal jeg sove leenge, se filmer og gjøre absolutt ingenting. Men hjemme skal jeg finne på noe kjekt, det er jeg bestemt på :)

/Helene/

Have someone told you about my addiction to dresses..

Var ikke disse kjolene herlige?
/Helene/